Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Barbados

Onroerend goed te koop in Barbados

Barbados is een Oost-Caribisch eiland en een onafhankelijke Commonwealth-natie. Bridgetown, de hoofdstad, is een marinehaven met gebouwen uit het koloniale tijdperk, waar ook de synagoge Nidhe Israel is, gesticht in 1654. Op het eiland zijn er ook de typische plantagehuizen van de zeventiende eeuw.

De vooruitzichten voor marktgroei in de komende 12 maanden zijn ver en minimaal in 2018.

Twee dingen om rekening mee te houden zijn de waarde van het Britse pond ten opzichte van de Amerikaanse dollar en de lokale economische groei, die ruim onder de 2% ligt.

Eerder deze maand bracht gouverneur Cleviston Haynes van de centrale bank een minder gunstig rapport uit voor het eerste kwartaal van dit jaar, opmerkend dat de economie daalde met 0,7% en verwachtte dit jaar een groei van -0, 25% en 0,25%.

Met een onwaarschijnlijke groei in 2018 en een overschot aan overtollig aanbod is de prijs fundamenteel in de nieuwe markt. De verkopers met onroerend goed te koop in Barbados die lange tijd op de markt zijn, kunnen goed worden bediend om prijzen op de markt te markeren of om zich op de lange termijn comfortabel te voelen.

Vorig jaar daalde het volume vastgoedverkoop van onroerend goed te koop in Barbados met 0,1%, met als gevolg dat Barbados in 25 jaar het laagste verkoopvolume noteerde.

Volgens de gegevens is 50% van de verkochte woningen al 12 maanden of minder op de markt, 72% gedurende 24 maanden of minder en ongeveer 90% gedurende 36 maanden of minder. Dit is duidelijk als we kijken naar het indrukwekkende volume van de vastgoedvoorraad te koop in Barbados dat meer dan vijf jaar op de markt is gebleven en in sommige gevallen gedurende tien jaar of langer.

Met de aanzienlijke voorraad op de markt is het misschien de tijd voor verkopers om samen te komen om universeel te accepteren dat de oude markt is verdwenen en dat de nieuwe markt er is om te blijven, althans in de nabije toekomst.

De onroerendgoedmarkt in Barbados blijft zwak, ondanks verbeterde economische omstandigheden en registratie van toeristenaankomsten. De prijzen van woningen die te koop zijn in Barbados, met name in de high-end markt, liggen nog steeds ongeveer 29% onder het maximale niveau van vóór de wereldwijde crisis. Transacties bevinden zich op historische dieptepunten.

In de beroemde westkust, die vooral geschikt is voor super-rijke buitenlanders, zijn de condominium-prijzen aan het strand in 2018 met 5% gestegen ten opzichte van een jaar eerder. Dit cijfer kan echter misleidend zijn gezien het extreem lage verkoopvolume gedurende het jaar.

Er zijn over het algemeen geen restricties op buitenlands eigendom in Barbados, behalve een formaliteit: niet-ingezetenen moeten toestemming van de Centrale Bank van Barbados krijgen als ze onroerend goed willen kopen voor verkoop in Barbados. Dit is pro forma, maar doe het niet zal uw aankoop annuleren.

De onroerendgoedmarkt is erg afhankelijk van buitenlandse kopers.

Barbados trekt veel kopers van buitenlandse huizen aan. De eigenschappen van St. James en St. Peter worden gewaardeerd door Britse kopers, terwijl de eigendommen in de parochiekerk Christ Church of South Coast Amerikanen en Canadezen aantrekken

  •  
    Verhuizen naar Barbados. Expatriate en woont in Barbados

      Met deze prachtige zon en de zomerdagen besloten we om een ​​unieke natie te vinden die onze lezers een droom kan bieden, 365 dagen per jaar. Tegenwoordig zijn we eigenlijk verhuisd naar het gebied van de kleine Antillen, de bestemming van veel jonge mensen maar ook van gepensioneerden, die gra ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 6582

Verkoop Villa, Barbados, St James, St James, Sunset Crest

1,268,146.17EUR
Verkoop
Villa

1200 m²
Deze villa met drie slaapkamers is in 2008 opgewaardeerd en gerenoveerd tot een hoge standaard en is klaar om bezet te worden. De slaapkamer is voorzi...
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB